Over ons

Biostoffen.nl verkoopt eerlijk geproduceerde stoffen en fournituren. Alle stoffen zijn GOTS gecertificeerd. Stoffen met het GOTS cerficaat zijn gegarandeerd:

+ Van topkwaliteit

+ Maatschappelijk verantwoord geproduceerd

+ Milieuvriendelijk geproduceerd

+ Vrij van schadelijke stoffen

Biologische stoffen zijn bij uitstek geschikt om te verwerken in babykleding en andere babyproducten. 
Natuurlijk zijn de stoffen ook voor 1001 andere doeleinden te gebruiken, zoals decoratie, quilten,accessoires, …

Wij doen ons best om voor jou de leukste dessins en fijnste stoffen te vinden! 

Mis je nog iets in ons assortiment? Laat het ons weten!

Veel creativiteit!


Ons verhaal

Biostoffen.nl is opgericht door Mirjam en Gerard, In 2015 werd hun zoon Tijn geboren. Ze gingen op zoek naar mooie babyspullen en kwamen al snel tot de conclusie dat niet alles in leuke dessins en ontwerpen te koop was. Daarom besloten ze zelf babyspullen te maken. Daarbij vonden ze het belangrijk dat de stoffen die ze gebruikten 100% zeker vrij van schadelijke stoffen zouden zijn en dat er bij de productie ervan geen kinderhandjes betrokken zouden zijn geweest. Het GOTS-certificaat biedt deze garantie, maar ze vonden het aanbod stoffen hierin erg beperkt. Vooral jersey van biologisch katoen was niet veel te vinden.

Wel vonden ze de merken Monaluna, Cloud9 Fabrics en Birch, die organisch jersey, poplin, canvas en double gauze in prachtige en vrolijke dessins produceren. Deze stoffen wilden ze graag gebruiken voor onze babyspullen. En ze waren zo enthousiast over de dessins en de kwaliteit van de stoffen, dat ze dat met meer creatievelingen wilden delen. Van het een kwam het ander en zo ontstond het idee voor Biostoffen.nl.
We hopen dat jij net zoveel plezier aan onze webshop beleeft als wij :-).

Wil je ons iets vragen of heb je een opmerking over onze webshop of producten? Laat het ons weten!  

 


Onze missie

Met Biostoffen.nl willen wij de beste kwaliteit biologische stoffen met de leukste dessins voor iedereen beschikbaar maken, Zo is het voor iedereen mogelijk mooie stoffen te gebruiken die milieu- en mensvriendelijk geproduceerd zijn. Lees hier meer over de voordelen van biologisch katoen voor mens en milieu.