Garantie en Klachten

Garantie

Wij van Biostoffen.nl doen veel moeite om de beste producten in ons assortiment op te nemen, wij vinden de kwaliteit van onze producten uiterst belangrijk. Wij doen er alles aan om onze producten in topconditie bij je af te leveren. Toch kan het gebeuren dat er tijdens het transport of door andere redenen een beschadiging aan het product ontstaat. In dat geval kun je aanspraak maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek ons hierover (schriftelijk) te informeren. Indien het gebrek onder de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 

Je kunt een melding wat betreft de garantie ook indienen via het retourformulier onderaan deze pagina.

Klachten

Wij van Biostoffen.nl vinden het erg belangrijk topservice te leveren. Toch kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons te mailen of het contactformulier in te vullen. We zullen er dan alles aan doen samen een oplossing te vinden.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Comissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht niet elders in behandeling is, staat het je vrij je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Modelformulier voor herroeping (niet verplicht)

contactformulier retouren

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.