Disclaimer

Wij van Biostoffen.nl vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de producten die je koopt. Daarom worden de foto’s en teksten in onze webshop met grote nauwkeurigheid samengesteld en gepubliceerd. De structuur, het dessin en de kwaliteit van de stof worden zo nauwkeurig mogelijk gefotografeerd en/of beschreven. Het kan helaas gebeuren dat foto’s of teksten toch onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ook kan een stof op een beeldscherm anders overkomen dan in werkelijkheid.

 

Op Biostoffen.nl zijn verwijzingen opgenomen naar andere websites, deze zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van Biostoffen.nl. Biostoffen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze websites of bronnen.

 

Biostoffen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden of producten die zijn gepubliceerd en/of worden verkocht op de website.

 

Biostoffen.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen zonder enige bekendmaking of melding vooraf.

 

Heb je vragen over onze website of onze voorwaarden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.